
Vakuum - forlænger holdbarheden på mad
Forlæng holdbarheden, reducer madspild, bevar flere vitaminer og lav sous vide med Bosch vakuumopbevaring. I løbet af nul-komma-fem forvandles din stavblender til en effektiv og praktisk vakuumpakker. Når du vakuumpakker din mad, holder den sig ikke bare frisk længere, så du reducerer dit madspild – også smag, konsistens og farver holder sig bedre, og du får bedre plads i fryseren!
Fordele ved at vakuumpakke
- Forlænger holdbarheden på tørvarer i spisekammeret, ferskvarer i køleskabet og frostvarer i fryseren.
- Mere smag når du laver sous vide eller marinerer under vakuum, fordi vakuum åbner kødets porer og fibre, så det marineres hurtigere og mere effektivt.
- Undgå frostskader og iskrystaller i vakuumpakket mad i fryseren, som ellers let kan forekomme, når man fryser alt fra kød og fisk til grøntsager, frugt og bær.
- Få bedre overblik i fryseren og mere plads ved at pakke i vakuumposer og madbokse beregnet til vakuumpakning.
- Meal prep løftes til nye højder! Tips: Forbered næste uges mad i weekenden og vakuumpak den i Bosch vakuumbokse, så maden holder sig frisk op til dobbelt så længe. Desuden sparer du masser af tid!*

ErgoMixx - stavblender med kræfter og vakuumopbevaring
ErgoMixx er stavblenderen, der kan lidt mere. Udover at hakke og blende kan du bruge den til fleksibel vakuumpakning. Den er nem og let at betjene og kommer med et omfattende tilbehør og anvendelsesområder. Hakke, blende, skære i strimler eller vakuumpakke? Ingen problemer!

Sous vide - bliv mesterkok med sous vide-metoden
Du kan imponere venner og familie, uden at det kræver en specielt stor indsats. Sous Vide redefinerer hjemmelavet mad og lader dig lave mad som de professionelle. Få mere at vide her!