Opret erhvervskonto og få masser af fordele - klik her

Spring navigationen over
312533724_846862349693891_1259029408506819380_n

Lav mad til mange uden at få stress

Målet er at møde middagsgæsterne fuldt påklædt og pyntet, med lav puls og rolig musik i baggrunden. Med de rette forberedelser er dette et realistisk scenarie. Få tips og tricks til, hvordan du aflaster ovn og kogeplade.

Hvis du skal lave et stort måltid, er det fristende at tro, at det eneste, du skal gøre, er at fylde ovnen og gryderne godt op, men sådan fungerer det ikke. En af de grundlæggende regler, når du skal lave mad, er ikke at overfylde. Ingredienserne har brug for plads for at blive ordentligt tilberedt. Jo mere mad du sætter i ovnen, jo længere bliver tilberedningstiden. Husk også, at den mad, der skal laves i gryder og pander, skal have god plads for at blive ordentligt tilberedt.

Et godt tip er at lægge en plan for hele måltidet, hvor du får overblik over, hvad der kan laves helt færdigt på forhånd, og hvad der kan laves næsten færdigt.